Automatisering van je software

Zeg gedag tegen repetitieve handelingen die dagelijks, wekelijks of maandelijks voorkomen. Wij staan het meest bekend om onze vaardigheid in automatiseren. We brengen je proces overzichtelijk in kaart en automatiseren de stappen die jou het meeste winst opleveren en de meeste tijd besparen. We verbinden elk type systeem door gebruik te maken van low-code tools of door een custom code te schrijven. Alles om de klus zo goed en efficiënt mogelijk te klaren.

shapeshapeshapeshape

Wat is automatisering?

Tijdens je werk, loop je tegen veel handmatige tijdrovende taken aan. Deze kunnen heel uiteenlopend zijn van het opmaken van documenten tot aan het invoeren van gegevens in een systeem. Het automatiseren van processen houdt daarmee in dat wij die handmatige taken onder de loep nemen, en een ‘online robotje’ instellen om dit automatisch te doen.

Hoe helpt een automatisatie jou?

icon

Bespaar tijd

Door deze handmatige taken te automatiseren bespaar je veel tijd en kan je focussen op de processen die echt belangrijk zijn en je energie geven.

icon

Voorkom fouten

Fouten maken is menselijk en komt nogal voor tijdens de uitvoer administratieve taken. Voorkom deze fouten door een machine het te laten doen!

shapeshape

Klant verhalen

Deze klanten gingen je al voor!

Felyx

Voor Felyx hebben wij het proces rondom het importeren van scooters geautomatiseerd. Dit heeft ze inmiddels al meer dan een fulltime maand aan energieverslindende, foutgevoelige uren bespaard.

icon

IRG

De onboarding van een nieuwe collega is een flink administratief proces, wat veel tijd kost. Voor Institute for real Growth hebben wij de onboarding in kaart gebracht, lean gemaakt, en vervolgens automatische documenten generatie en communicatie met de nieuwe werknemers ingevoerd. Dit leverde meerdere uren in de week extra tijd op.

icon

Pellis

Pellis, een aannemersbedrijf, was veel tijd kwijt aan het opstellen van gedetailleerde projectplanningen met taken, deadlines en verantwoordelijkheden. Dit proces hebben we op de Cloud gebracht en volledig geautomatiseerd. Dit bespaart ze veel kostbare uren op de projectplanning.

icon
shape

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Contacteer ons!

FAQ

Veel gestelde vragen over Automatisering

Met bijna alle systemen kunnen wij uit de voeten. De koppeling tussen systemen is daarbij ook geen probleem. Enkele voorbeelden van systemen waar we al veel mee hebben gewerkt zijn Carerix, Teamleader, Twinfield, Simplicate, WeFact, SuccessFactors, Office 365/PowerStacks

Hoeveel tijd automatisering je gaat besparen, is geheel afhankelijk van het proces. We gaan uiteraard samen op zoek naar een project wat jou veel tijd oplevert en/of veel geld kan besparen.

Ja! Moet je dat willen? Nee! Wij automatiseren alleen datgene wat écht iets oplevert, zodat je meer tijd over houdt voor de zaken waar je bewust aandacht aan wil besteden. 

Alles kan geautomatiseerd worden. Denk vooral aan vaak voorkomende taken zoals het aanmaken en overzetten van documenten, het koppelen van meerdere systemen, overtypen van details en informatie aanpassen / inlezen.Join Autogrowth!

Geintereseerd geworden in Autogrowth? Klik dan op de gele knop om met ons in contact te komen.

icon
loading...