Pellis

Bekijk onze casus hier!

shapeshapeshapeshape

Een overzicht

 • icon
  Klant
  Pellis
 • icon
  Onze IT’ers
  Daan
 • icon
  Sleutelwoorden
  AUTOMATISEREN

De uitdaging

Pellis, een vooraanstaand aannemersbedrijf, stond voor een grote uitdaging: het opstellen van gedetailleerde projectplanningen met taken, deadlines en verantwoordelijkheden, inclusief wekelijkse en meerjarenplanningen. Helaas zorgde het gebruik van afzonderlijke Excel-bestanden zonder koppeling voor problemen.

Wijzigingen moesten handmatig op 3 verschillende plekken worden aangepast, wat tot fouten en inefficiëntie leidde.

Onze rol en doelstellingen

Om deze uitdaging aan te pakken, hebben we als Autogrowth alle planningen naar een online omgeving verplaatst, waardoor teamleden centraal de planningen kunnen bekijken en bewerken. Door de verschillende projectplanningen te integreren, genereren we nu automatisch week- en meerjarenplanningen.

Met toevoeging van functionaliteiten zoals vakantiedagen en feestdagen hebben we een efficiënt en compleet eindresultaat bereikt.

Het resultaat

Pellis is nu zeer tevreden met de geautomatiseerde planningen! Het bespaart hen aanzienlijk tijd en vermindert het risico op fouten. Bovendien genieten werknemers van een enorme tijdsbesparing bij het delen en bijwerken van de planning. Onze aanpak heeft Pellis een gestroomlijnd planningssysteem gebracht, zodat ze zich volledig kunnen concentreren op het uitvoeren van succesvolle projecten!

Benieuwd geworden naar het werk van Pellis? Bekijk gerust hun website!

Het proces

Het proces van A-Z!

icon

Functionaliteiten in kaart brengen

Wij hebben de benodigde functionaliteiten van de applicatie samen met Pellis in kaart gebracht. Door te analyseren wat wel en niet goed werkte bij hun vorige oplossing kwamen we tot de beoogde toekomstige applicatie.

icon

Ontwikkelen applicatie

Tijdens het ontwikkelen van de applicatie staan we veel in contact met de klant. De applicatie bestaat uit meerdere planningen, welke we stapsgewijs opleverden en aanpaste op basis van de feedback.

icon

Testen en livegang

De uiteindelijke tool is stapsgewijs getest en daardoor volgde een goede livegang.

Join Autogrowth!

Geintereseerd geworden in Autogrowth? Klik dan op de gele knop om met ons in contact te komen.

icon
loading...