Felyx

Bekijk onze casus hier!

shapeshapeshapeshape

Een overzicht

 • icon
  Klant
  Felyx
 • icon
  Onze IT’ers
  Daan
 • icon
  Sleutelwoorden
  AUTOMATISEREN

De uitdaging

Het afgelopen jaar heeft Felyx duizenden scooters van Duitsland naar Nederland geïmporteerd. Het importeren van scooters is een administratief intensief proces. Onderdeel van de importprocedure is het vullen van een online formulier op de pagina van het RDW. Per scooter moet men meer dan 50 velden vullen en 10 foto's uploaden. Daarbij is het vaak niet mogelijk om gegevens te kopiëren en plakken. Dit handmatige proces kost ontzettend veel tijd en is foutgevoelig.

Felyx heeft ons gevraagd om dit proces voor hen te automatiseren.

Onze rol en doelstellingen

Wij hebben een code geschreven welke geautomatiseerd data van scooters doorvoert in het formulier van het RDW. Felyx levert de data en de foto's aan. Wij voeren enkele datakwaliteitscontroles uit op de data en de foto's om het percentage van correct ingeschreven scooters te verhogen.

Vervolgens draait onze code en wordt elke scooter automatisch via het formulier ingeschreven in Nederland.

Het resultaat

Een tijdrovend, foutgevoelig, handmatig proces is omgetoverd tot een geautomatiseerd proces. Dit scheelt Felyx veel tijd en personeelskosten.

Benieuwd geworden naar het werk van Felyx? Bekijk gerust hun website!

Het proces

Het proces van A-Z!

icon

Datapreparatie

Felyx verzamelt data en foto's van de scooters en deelt deze met ons.

icon

Datacontrole

Onze code valideert of de data-elementen compleet zijn. Daarnaast wordt geanalyseerd of alle foto's aanwezig zijn en of deze voldoen aan de eisen, zoals een maximale grootte.

icon

Uitvoeren van de code

De code vult het formulier op de website van het RDW in voor elke scooter. Er wordt geregistreerd welke scooters succesvol en niet succesvol door het formulier komen. Via een rapportage koppelen wij de uitkomst van een batch met scooters terug.

Join Autogrowth!

Geintereseerd geworden in Autogrowth? Klik dan op de gele knop om met ons in contact te komen.

icon
loading...