De Quickscan

Heb jij je uitdagingen scherp? Dan is de Quickscan iets voor jou! Elk project beginnen we met een Quickscan om de jouw vraagstuk en de daarbij behorende technische details in kaart te brengen en een eerste voorzet te doen van een mogelijke oplossing. De Quickscan is de ideale voorbereiding voor ieder project!

shapeshapeshapeshape

Wat is een Quickscan?

Tijdens de Quickscan interviewen we betrokkenen en analyseren we de scope van het project en de vereisten. Zo krijg jij een passende oplossing voor jouw vraagstuk.

In een notendop:

icon

Wanneer een Quickscan?

Je hebt scherp welke uitdaging(en) je aan wil pakken en je wil hiermee aan de slag. Je mist zelf de skills om je behoefte uit te drukken in technische requirements. De scope / requirements van je uitdaging is nog onduidelijk.

icon

Het resultaat

Na afloop van de Quickscan krijg je een rapport dat inzicht geeft in de huidige situatie van je bedrijf, de ideale situatie van je bedrijf, de requirements, de return of investment en een budget indicatie. Dit rapport lichten we graag mondeling toe.

icon

De prijs

De prijs van de Quickscan is €975 exclusief btw. Dit omvat het interview en de werksessie, de uitwerking van het rapport en de gezamenlijke nabespreking.

shapeshape
icon
It's tempting to think that every problem has a quick fix, but that's rarely the case. Take the time to understand the problem before attempting to solve it.
Tim Fargo
ils_icon

Nieuwschierig geworden?

Kom in contact!

Join Autogrowth!

Geintereseerd geworden in Autogrowth? Klik dan op de gele knop om met ons in contact te komen.

icon
loading...