Hypotheekshop

Bekijk onze casus hier!

shapeshapeshapeshape

Een overzicht

 • icon
  Klant
  Hypotheekshop
 • icon
  Onze IT’ers
  Andrzej
 • icon
  Sleutelwoorden
  APPLICATIE ONTWIKKELING

De uitdaging

Wij wilden de klanten van Hypotheekshop Etten-Leur in staat stellen om een beter inzicht te krijgen in de implicaties van een hypotheek door middel van een uitgebreide webapplicatietool. Met deze tool kunnen zowel toekomstige als huidige gebruikers de financiële details van het bezitten van hun droomhuis simuleren.

Onze uitdaging was om een geavanceerde tool te ontwikkelen met een uitgebreide set functies.

Onze rol en doelstellingen

We doken in de wereld van hypotheken. Dit leidde tot een tool die gebruikers diverse hypotheekopties biedt, dynamische rentetarieven integreert, de impact van extra lasten simuleert, belastingschattingen maakt en de impact van meerdere leningen inzichtelijk maakt. Zowel gebruikers als beheerders hebben hierin dus een uitgebreide reeks aan functies. Beheerders beschikken bijvoorbeeld over een speciaal dashboard met belangrijke grafische inzichten en de mogelijkheid om berekeningen aan te passen aan de wensen van de klant.

Beheerders kunnen in contact komen met de gebruikers, terwijl gebruikers ook contactverzoeken kunnen initiëren.

Het resultaat

Het resultaat van onze inspanningen is een wendbaar en betrouwbaar hulpmiddel dat mensen in staat stelt om weloverwogen financiële beslissingen te nemen. Gebruikers kunnen nu met vertrouwen de kosten van hun huiseigenaarschap schatten, scenario's voor maandelijkse betalingen projecteren en beheerders bij Hypotheekshop Etten-Leur kunnen hun klantenbestand efficiënt beheren en onschatbare inzichten krijgen in hun financiële berekeningen. Wil jij hier ook meer inzicht in krijgen? Klop dan aan bij Hypotheekshop Etten-Leur.

Benieuwd geworden naar het werk van Hypotheekshop? Bekijk gerust hun website!

Het proces

Het proces van A-Z!

icon

Functionaliteiten in kaart brengen

Om een goede applicatie neer te zetten, moesten wij begrijpen wat een gebruiker allemaal zou moeten kunnen invoeren, berekenen en inzien.

icon

Hypothecaire rekenmodules implementeren

Toen wij functies hadden verzameld moesten we deze vertalen in Hypothecaire berekeningen, en deze programmeren in een applicatie

icon

Gebruiksvriendelijke applicatie ontwikkelen

Uiteindelijk hebben we de tool zo ingericht dat de gebruiker makkelijk en snel wordt begeleid naar een inzichtelijk antwoord.

Join Autogrowth!

Geintereseerd geworden in Autogrowth? Klik dan op de gele knop om met ons in contact te komen.

icon
loading...