Applicatie ontwikkeling

Wanneer je softwaresystemen functionaliteiten missen of wanneer je de perfecte software maar niet gevonden krijgt, kan dit erg in de weg zitten. Gelukkig kunnen wij dit voor je oplossen! Wij kunnen andere apps koppelen aan je al bestaande systemen (via API’s) om een functionaliteit toe te voegen. Zo kan je in je bekende systemen blijven werken. Daarnaast kunnen we een op maat gemaakte webapp creëren voor jouw bedrijf, zodat de applicatie precies doet wat jij nodig hebt. Ben je benieuwd naar welke optie het beste bij jouw bedrijf past? Wij horen graag van je.

shapeshapeshapeshape

Wat is een web applicatie

Een webapplicatie is online software die specifiek wordt ontworpen voor jullie organisatie. Het doel van deze applicatie is om jullie bedrijfsprocessen te vereenvoudigen, te versnellen of op andere manieren efficiënter te maken. Door jullie bedrijfsprocessen te analyseren en te sparren over de wensen van de eindgebruiker, ontwikkelen we een webapplicatie die naadloos aansluit bij de wens. Dit leidt tot meer efficiëntie en kostenbesparingen.

Hoe helpt een webapplicatie jou?

icon

Bespaar tijd

Door de webapplicatie naadloos te laten aansluiten bij jullie bedrijfsprocessen zal de app precies doen wat jullie wilt en daarmee efficient in gebruik zijn.

icon

Verhoog je winst

Door efficienter te werken kunnen je medewerkers zich focussen op de acties die het meeste waarde toevoegen aan je bedrijf. Zo verhoog je je winst.

shapeshape

Klant verhalen

Deze klanten gingen je al voor!

Hypotheekshop Etten-Leur

Voor Hypotheekshop Etten-Leur ontwikkelden wij een webapplicatie die klanten helpt om inzicht te verwerven in hun hypotheek en de implicaties ervan. Lees hier verder over wat dit klanten en Hypotheekshop Etten-Leur oplevert.

icon
shape

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kom met ons in contact!

FAQ

Veel gestelde vragen over Applicatie Ontwikkeling

Door een koppeling te maken met je bestaande systeem, hoef je geen hele nieuwe app aan te schaffen. Wat wij bouwen, kan voortborduren op je al bestaande systemen. Hierdoor blijven de kosten lager en kan je in je al vertrouwde systeem blijven werken.

Ja! Alle gegevens worden opgeslagen in databases van Azure. In onze productieomgeving, waar de gegevens bewaard worden, is het als standaard niet mogelijk om bij deze gegevens te komen, zelfs niet voor onze ontwikkelaars. Wanneer dit voor onderhoud of uitzonderingen toch nodig is, dan gebruiken wij altijd IP-whitelisting, kluizen met wachtwoorden en two-factor authentication.

Wij ontwikkelen onze applicatie vanuit Azure (microsoft). Dit is in onze optiek de meest toekomstbestendige en moderne manier om je applicatie te ontwikkelen. Daarnaast ontwikkelen wij de code volledig custom, waardoor alles aanpasbaar is en je volledig flexibel bent voor je toekomstige wensen.

Dat hoeft niet altijd een probleem te zijn! Er zijn naast API’s ook andere manieren om applicaties met elkaar te verbinden, bijvoorbeeld door RPA of “scrapen”. Dit heeeft niet onze voorkeur want is vaak wat foutgevoeliger, maar we denken graag mee over de mogelijkheden om jou applicatie zo goed mogelijk te laten functioneren Join Autogrowth!

Geintereseerd geworden in Autogrowth? Klik dan op de gele knop om met ons in contact te komen.

icon
loading...