EDIH Subsidie voor digitalisering van jouw maakbedrijf

Ben je een mkb-ondernemer in de maakindustrie, actief in sectoren zoals agrifood, semicon, automotive, procesindustrie, medical systems of machinebouw? Let dan goed op want dan is er voor jou misschien een unieke kans om de digitalisering van je bedrijf te versnellen met deskundige ondersteuning én subsidie.

shapeshapeshapeshape

Welkom bij Autogrowth

Wij ondersteunen mkb-bedrijven bij het efficiënter werken, zodat jij je kunt richten op de kernactiviteiten van jouw onderneming. Wij helpen je jouw IT-infrastructuur te verbeteren en bedrijfsprocessen te optimaliseren, zodat je bedrijf duurzaam kan groeien. Omdat iedere organisatie uniek is, leveren we op maat gemaakte oplossingen die precies aansluiten bij jouw specifieke behoeften. Klaar voor een toekomst vol efficiëntie?

Waarom de EDIH subsidie?

EDIH Zuid-Nederland (EDIH-SNL) biedt specifieke ondersteuning aan mkb-ondernemingen binnen de maakindustrie in Zeeland, Noord-Brabant en Limburg om hun digitalisering te versnellen. Met de EDIH subsidie kun je tot maximaal vijf dagen advies en begeleiding van experts krijgen. Deze professionals staan klaar om je te ondersteunen met digitaliseringsadvies, workshops en meer, gericht op het versterken van je concurrentiepositie en het verhogen van je weerbaarheid tegen digitale dreigingen zoals cyberaanvallen. Autogrowth is een van de aanbieders waar je jouw subsidie kunt inzetten om deze voordelen te realiseren.

Waar kan je de EDIH subsidie voor inzetten als maakbedrijf?

Autogrowth biedt op maat gemaakte oplossingen voor maak bedrijven die gebruik willen maken van de EDIH subsidie. De diensten van Autogrowth vallen vaak binnen de volgende clusters:

Verbeter efficiëntie en klanttevredenheid met op maat gemaakte applicaties. Gebruik de Groeiversneller Subsidie om gepersonaliseerde IT-oplossingen te ontwikkelen.
 • Verhoog klanttevredenheid met een eigen portaal
 • Ontwikkel modules die naadloos aansluiten op bestaande systemen.
 • Laat een app maken die je bedrijfsprocessen ondersteunt.
bg-img

Verhoog productiviteit en verlaag kosten door processen te automatiseren. Investeer in automatiseringsoplossingen met de Groeiversneller Subsidie.
 • Bespaar tijd met automatische facturatie.
 • Verbeter onboarding met geautomatiseerde processen.
 • Verhoog efficiëntie met automatisch gegenereerde documenten.
bg-img

Optimaliseer je bedrijfsvoering met datagestuurde inzichten. Gebruik de Groeiversneller Subsidie voor geavanceerde BI-tools.
 • Krijg real-time inzicht in KPI's met dashboards.
 • Analyseer verkoopcijfers per locatie voor betere beslissingen.
bg-img
shapeshape

“Kom ik in aanmerking voor de EDIH subsidie?”

Om in aanmerking te komen voor de EDIH subsidie, moet jouw bedrijf voldoen aan enkele belangrijke criteria. Allereerst moet je bedrijf voldoen aan de mkb-criteria: niet meer dan 250 werknemers en een jaaromzet die minder dan €50 miljoen bedraagt. Daarnaast moet jouw onderneming actief zijn binnen de maakindustrie of een aanverwante sector. Ook is het noodzakelijk om een Digital Maturity Assessment uit te voeren, wat je na aanmelding samen met een coach doet om de mate van digitalisering binnen je bedrijf te bepalen. Tot slot is een de-minimis verklaring vereist, waarin je bevestigt dat jouw bedrijf voldoet aan de Europese regels voor staatssteun.

Hoe werkt de EDIH subsidieaanvraag?

Met de EDIH subsidie kun je in aanmerking komen voor subsidie die een groot deel van de kosten voor onze diensten vergoeden. Dit is hoe je aan de slag gaat:

icon

Ondersteuningsaanvraag

Dit doe je samen met een Klikopmorgen Coach, die je stap voor stap begeleidt. Uiteraard kunnen wij je vanuit AutoGrowth koppelen aan de juiste coach zodat dit proces snel en vlekkeloos kan verlopen. Daarnaast blijven wij betrokken gedurende het gehele proces.

icon

Digital Maturity Assessment

Samen met je coach vul je de Digital Maturity Assessment in, dit is eigenlijk een nulmeting waardoor we precies zien waar jouw bedrijf nu staat.

icon

Voucher aanvragen

Als je aan de voorwaarden voldoet, kun je ondersteuning aanvragen die meestal geheel kosteloos is, met een mogelijke kleine eigen bijdrage.

shapeshape

Samenwerking met Autogrowth voor de EDIH subsidie

Wij helpen je met het opstellen van je digitaliseringsplan. Of het nu gaat om applicatieontwikkeling, procesautomatisering of business intelligence, wij zorgen ervoor dat jouw software voor jou werkt. Onze expertise en op maat gemaakte oplossingen helpen je om je bedrijfsdoelen te bereiken en je groeipotentieel te maximaliseren.

Herken jij je hier in?

 • Je hebt een groeiambitie en je bedrijf heeft 10 of meer personeelsleden
 • Je bent (te) veel tijd kwijt aan administratieve processen.
 • Je team klaagt over inefficiënte systemen.
 • Je wilt datagedreven keuzes maken, maar hebt niet de juiste tools.

Dan is het tijd om voor Autogrowth te kiezen en deze subsidie in te zetten. Wij bieden op maat gemaakte IT-oplossingen die je bedrijfsprocessen optimaliseren, tijd besparen en je helpen om beter geïnformeerde beslissingen te nemen. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen groeien.

Neem contact op

Ben je klaar om je groeiplannen te realiseren en wil je weten hoe Autogrowth je hierbij kan helpen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Samen met de EDIH subsidie zorgen we ervoor dat jouw bedrijf efficiënter werkt en klaar is voor de toekomst.

FAQs

Veel gestelde vragen over Subsidie

De EDIH subsidie is een initiatief van Klikopmorgen om mkb-bedrijven in de maakindustrie te ondersteunen bij hun digitale transformatie. Dit gebeurt door middel van financiële bijdragen en expertondersteuning voor digitalisering.

Je kunt de EDIH subsidie aanvragen via Klikopmorgen door samen met een Klikopmorgen Coach een ondersteuningsaanvraag in te dienen. Deze coach helpt je met elke stap, waaronder het invullen van een Digital Maturity Assessment.

Om in aanmerking te komen voor de EDIH subsidie moet je bedrijf voldoen aan de mkb-criteria van maximaal 250 werknemers en een jaaromzet van minder dan €50 miljoen. Verder moet je actief zijn in de maakindustrie of een verwante sector en een de-minimis verklaring ondertekenen.

Klikopmorgen biedt via de EDIH subsidie toegang tot expertadvies en ondersteuning in digitalisering. Dit kan variëren van het ontwikkelen van digitale oplossingen tot het organiseren van workshops en het begeleiden bij financieringsaanvragen.

De EDIH subsidie vergoedt de kosten van 1 tot maximaal 5 dagen expertondersteuning. De meeste diensten zijn geheel kosteloos, hoewel er in sommige gevallen een kleine eigen bijdrage gevraagd kan worden.Join Autogrowth!

Geintereseerd geworden in Autogrowth? Klik dan op de gele knop om met ons in contact te komen.

icon
loading...