Vattenfall

Bekijk onze casus hier!

shapeshapeshapeshape

Een overzicht

 • icon
  Klant
  Vattenfall
 • icon
  Onze IT’ers
  Job
 • icon
  Sleutelwoorden
  CONSULTANCY SERVICES

De uitdaging

Vattenfall heeft een nieuwe tool laten ontwikkelen voor het plannen van “resources” voor de afdeling “Wind” binnen Vattenfall.

Op deze manier kunnen ze snel en efficient werkende krachten aanvragen voor hun project en is er inzicht of daar ruimte voor is, en op welke termijn.

Onze rol en doelstellingen

Onze rol was het evalueren, testen en verbeteren van de nieuwe tool voordat deze openbaar werd gemaakt. Nadat de tool live was, hebben we geholpen met het trainen van alle medewerkers die we met de tool gaan gebruiken.

Vervolgens blijven wij met de medewerkers in gesprek om de nieuwe behoeften te vertalen naar oplossingen en de technische vertaalslag te maken van de behoefte uit de operatie.

Het resultaat

Alle managers en resourceplanners zijn getraind in het gebruik van de nieuwe tool om alle resourceplanning te structureren. Elke maand worden er nieuwe afdelingen bijgevoegd, welke door ons worden getraind en geonboard.

Benieuwd geworden naar het werk van Vattenfall? Bekijk gerust hun website!

Het proces

Het proces van A-Z!

icon

Tool ontdekken

Omdat de tool niet door ons was ontwikkeld moesten we deze vliegensvlug van binnen en van buiten leren kennen

icon

Trainen gebruikers

Na het ons eigen maken van de tool, moesten wij de behoeften leren van de gebruikers, en hoe de tool deze behoeften beantwoordde

icon

Doorontwikkelen oplossing

Het bundelen, evalueren en prioriteren van de gebruikersfeedback is een doorgaans proces om de tool te blijven ontwikkelen

Join Autogrowth!

Geintereseerd geworden in Autogrowth? Klik dan op de gele knop om met ons in contact te komen.

icon
loading...