Business Intelligence – Data visualisatie en dashboarding

Wil je meer inzicht krijgen in je bedrijfsvoering? Wil je meer grip op je KPI’s? Welke acties leveren de meeste omzet op? Wij maken dit allemaal inzichtelijk voor je! We koppelen het aan je al bestaande systemen en visualiseren de data door middel van dashboards.

shapeshapeshapeshape

Wat is Business Intelligence

Voor je bedrijf gebruik je een tal aan systemen. Deze systemen bevatten een goudmijn aan data, die cruciaal zijn om inzichtelijk te krijgen. Daarmee kan je namelijk sturen om de daadwerkelijke obstakels van je bedrijf, maar krijg je ook inzicht in je klanten en je best practices. Door het inzichtelijk maken van deze data kan je voortaan data gedreven je organisatie aansturen en je succes vergroten.

Hoe helpt Business Intelligence jou?

icon

Data gedreven beslissingen

Vaak maken we nog beslissingen op gut feeling. Voor je bedrijf wil je echter zeker weten dat je de juiste keuze maakt. Het mooie is: data liegt niet! Door inzicht te krijgen in de belangrijkse indicatoren voor succes kan je makkelijker bijsturen.

icon

Verbeter je processen

Het is moeilijk aan processen te sleutelen als je niet weet waar het probleem zich bevind. Door inzicht te krijgen in je processen kan je de obstakels weghalen die je bedrijfsgroei in de weg zitten.

shapeshape

Klant verhalen

Deze klanten gingen je al voor!

KPN

Voor KPN hebben wij een teamtool ontwikkeld die op een speelse manier inzicht geeft in enkele van de belangrijke thema's van de organisatie. Door deze tool heeft KPN meer grip op de belangrijkste thema's, en inzicht op team niveau, wat hen helpt de koers te bepalen.

icon

Quiosk

Samen met Quiosk, een leverancier in vending oplossingen, hebben wij de factoren voor winstoptimalisatie in kaart gebracht en gevisualiseerd. Daarnaast maken we voorspellingen over de verwachte verkoop en factoren die daar invloed op hebben.

icon
shape

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kom met ons in contact!

FAQ

Veel gestelde vragen over Business Intelligence

We kunnen werkelijk alle data visualiseren, zolang je deze data verzameld in een bestaand systeem. Wij kunnen de data uit het systeem trekken en visualiseren op een manier die voor jou inzicht, overzicht en rust biedt. 

We kunnen uit veel systemen data halen en gaan een uitdaging niet uit de weg! De volgende systemen hebben we al gebruikt: Carerix, Teamleader, Twinfield, Simplicate, WeFact, SuccessFactors

Onze voorkeur ligt bij de API verbinding, maar bij uitzondering of voor het eenmalig uitlezen va data gebruiken we ook wel eens een custom scraper. API verbinding heeft de voorkeur omdat dit een manier van data verplaatsen is die niet fout gevoelig is.

Een scraper is een stuk software dat gebruikt wordt om grote hoeveelheden informatie van een pagina te extraheren. Zo kunnen wij gegarandeerd alle data uitlezen.Join Autogrowth!

Geintereseerd geworden in Autogrowth? Klik dan op de gele knop om met ons in contact te komen.

icon
loading...