De Impact – Feasibility Scan

Als groeiend bedrijf kan het lastig zijn om in te schatten hoe je de meeste winst kan boeken op IT gebied. Wij helpen je graag dit in te kaart te brengen. Zo weet jij waar de volgende stap voor je bedrijf ligt.

shapeshapeshapeshape

Wat is een Impact - Feasibility scan?

Door middel van de Impact-Feasibility Scan verkennen we de uitdagingen van je bedrijf en prioriteren we deze. We combineren hierbij jullie bedrijfsspecifieke kennis met onze technische expertise voor het beste resultaat.

In een notendop:

icon

Wanneer een Impact - Feasibility Scan?

Je ervaart ongemak op software gebied. Je ziet kansen om efficiënter te werken en wil hiermee aan de slag. Je bent benieuwd naar de kansen om efficiënter te werken.

icon

Het resultaat

Na afloop van de Impact-Feasibility scan krijg je van ons een rapport dat inzicht geeft in de prioritering van jouw uitdagingen. Zo kom je erachter wat laaghangend fruit is en met welke verbeterslag jij de grootste impact maakt.

icon

De prijs

De prijs van de Impact-Feasibility Scan is €975 exclusief btw. Dit omvat de voorbereiding, de sessie zelf en de uitwerking van het rapport.

shapeshape
icon
If I had an hour to solve a problem and my life depended on the solution, I would spend the first 55 minutes determining the proper question to ask… for once I know the proper question, I could solve the problem in less than five minutes.
Albert Einstein
ils_icon

Nieuwschierig geworden?

Kom in contact!

Join Autogrowth!

Geintereseerd geworden in Autogrowth? Klik dan op de gele knop om met ons in contact te komen.

icon
loading...