Groeiversneller Subsidie voor IT-oplossingen

Ben jij een mkb-ondernemer in Gelderland met groeiplannen? Dan heb je geluk! Met het programma De Groeiversneller van Oost NL kun je niet alleen je bedrijf laten groeien, maar ook subsidie ontvangen om te profiteren van de expertise en IT-oplossingen van Autogrowth. Ontdek hoe wij je kunnen helpen om efficiënter te werken en je groeiambities te realiseren, terwijl je een groot deel van de kosten vergoed krijgt.

shapeshapeshapeshape

Waarom kiezen voor Autogrowth?

Bij Autogrowth helpen we mkb'ers om efficiënter te werken, zodat je je kunt focussen op wat écht belangrijk is voor jouw bedrijf. Ons doel is om jouw IT-landschap te optimaliseren en je bedrijfsprocessen te stroomlijnen, zodat jouw bedrijfsgroei ondersteund wordt. Wij begrijpen dat iedere onderneming uniek is, en daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij de specifieke behoeften van jouw bedrijf. Ben je klaar voor een efficiëntere toekomst?

Waar kan je de Groeiversneller voor inzetten als mkb-bedrijf in Gelderland?

Autogrowth biedt op maat gemaakte oplossingen voor mkb-bedrijven in Gelderland die gebruik willen maken van de Groeiversneller. De diensten van Autogrowth vallen vaak binnen de volgende clusters:

Verbeter efficiëntie en klanttevredenheid met op maat gemaakte applicaties. Gebruik de Groeiversneller Subsidie om gepersonaliseerde IT-oplossingen te ontwikkelen.
 • Verhoog klanttevredenheid met een eigen portaal
 • Ontwikkel modules die naadloos aansluiten op bestaande systemen.
 • Laat een app maken die je bedrijfsprocessen ondersteunt.
bg-img

Verhoog productiviteit en verlaag kosten door processen te automatiseren. Investeer in automatiseringsoplossingen met de Groeiversneller Subsidie.
 • Bespaar tijd met automatische facturatie.
 • Verbeter onboarding met geautomatiseerde processen.
 • Verhoog efficiëntie met automatisch gegenereerde documenten.
bg-img

Optimaliseer je bedrijfsvoering met datagestuurde inzichten. Gebruik de Groeiversneller Subsidie voor geavanceerde BI-tools.
 • Krijg real-time inzicht in KPI's met dashboards.
 • Analyseer verkoopcijfers per locatie voor betere beslissingen.
bg-img
shapeshape

“Kom ik in aanmerking voor de Groeiversneller subsidie?”

Om in aanmerking te komen voor De Groeiversneller subsidie moet je bedrijf aan een aantal criteria voldoen. Ten eerste moet je bedrijf gevestigd zijn in Gelderland en als mkb-onderneming geregistreerd staan. Daarnaast moet je bedrijf of de nieuwe producten en diensten die je ontwikkelt een aantoonbare bijdrage leveren aan maatschappelijke uitdagingen. Verder moet je onderneming kunnen groeien in omzet en personeel door innovatie, internationalisering of nieuwe verdienmodellen. Per sector kunnen er aanvullende criteria zijn om in aanmerking te komen voor de subsidie.

Hoe werkt de Groeiversneller subsidie?

Met De Groeiversneller kun je in aanmerking komen voor subsidie die een groot deel van de kosten voor onze diensten vergoeden. Dit is hoe je aan de slag gaat:

icon

Quickscan en groeiplan van de Groeiversneller

Vul de quickscan in en dien je groeiplan in bij Oost NL via hun portal. Dit is de eerste stap om te bepalen of je in aanmerking komt voor De Groeiversneller.

icon

Gesprek met Oost NL

Bij een positief resultaat word je uitgenodigd voor een gesprek om je groeiplan en uitdagingen te bespreken. Hier wordt bepaald hoe De Groeiversneller je kan ondersteunen.

icon

Voucher

Na het gesprek kun je een voucher aanvragen. Bespreek met een business developer hoe je deze voucher gaat inzetten voor de diensten van Autogrowth. De voucher kan 50% van de kosten dekken, met een waarde tussen €1.000 en €10.000.

shapeshape

Samenwerking met Autogrowth voor de Groeiversneller subsidie

Wij helpen je met de implementatie van je groeiplan. Of het nu gaat om applicatieontwikkeling, procesautomatisering of business intelligence, wij zorgen ervoor dat jouw software voor jou werkt. Onze expertise en op maat gemaakte oplossingen helpen je om je bedrijfsdoelen te bereiken en je groeipotentieel te maximaliseren.

Herken jij je hier in?

 • Je hebt een groeiambitie en je bedrijf heeft 10 of meer personeelsleden
 • Je bent (te) veel tijd kwijt aan administratieve processen.
 • Je team klaagt over inefficiënte systemen.
 • Je wilt datagedreven keuzes maken, maar hebt niet de juiste tools.

Dan is het tijd om voor Autogrowth te kiezen en deze subsidie in te zetten. Wij bieden op maat gemaakte IT-oplossingen die je bedrijfsprocessen optimaliseren, tijd besparen en je helpen om beter geïnformeerde beslissingen te nemen. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen groeien.

Neem dan contact op

Ben je klaar om je groeiplannen te realiseren en wil je weten hoe Autogrowth je hierbij kan helpen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Samen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf efficiënter werkt en klaar is voor de toekomst.

FAQs

Veel gestelde vragen over Subsidie

De Groeiversneller subsidie is een initiatief van Oost NL dat mkb-bedrijven in Gelderland ondersteunt bij hun groeiambities door middel van financiële bijdragen.

Je kunt de Groeiversneller subsidie aanvragen door een quickscan en groeiplan in te vullen via de portal van Oost NL. Bij een positief resultaat word je uitgenodigd voor een gesprek om je groeiplan te bespreken.

Je bedrijf moet in Gelderland gevestigd zijn, als mkb geregistreerd staan en een bijdrage leveren aan maatschappelijke uitdagingen. Ook moet je kunnen aantonen dat je bedrijf kan groeien in omzet en personeel.

Autogrowth biedt op maat gemaakte IT-oplossingen voor mkb-bedrijven die gebruik kunnen maken van de Groeiversneller subsidie. Wij helpen je met applicatieontwikkeling, procesautomatisering en business intelligence.

De Groeiversneller subsidie kan 50% van de kosten dekken, met een waarde tussen €1.000 en €10.000.

Ja, als je aanvullende financiering nodig hebt, kan Oost NL je doorverwijzen naar Qredits, die leningen verstrekt aan ondernemers.Join Autogrowth!

Geintereseerd geworden in Autogrowth? Klik dan op de gele knop om met ons in contact te komen.

icon
loading...